Er du også interesseret i at komme på  SKRIVEVÆRKSTED med undervisningsforløb som nedenstående? Dog med afholdelse på Bork Kro. BORK KRO 

Da kontakt mig gerne for mere information:

TLF.: 5050 3435

MAIL: bhelbek@icloud.com

 

 

SKRIVEVÆRKSTED MINIHØJSKOLEN VORUPØR

Jeg har lyst til at skrive. Men hvordan får jeg begyndt? Jeg er begyndt at skrive, men hvordan kommer jeg videre? Hvordan arbejder en forfatter? Disse og mange andre er ofte spørgsmål der melder sig, når lysten til at skrive melder sig. Enten for at udgive en bog eller skrive dagbog, skrive slægtsforskning eller lignende.

På dette kursus vil du i løbet af weekenden få udviklingsværktøjer til at komme i gang med at skrive. Du vil lytte til andres skriveprocesser og fortælle om din egen. Du vil få kort introduktion til forlagsverden, skriverefugie, udgivelsesproces og hvorfor egentlig redaktørhjælp? Du vil øve dig i at skrive, diskutere og møde andre skrivelystne samt få inspiration til at arbejde videre hjemme. 

Din underviser er forfatter, skribent og foredragsholder Britta Helbek. Du kan læse mere om forfatteren og hendes bøger og om anmeldelser på hjemmesiden: www.brittahelbek.dk

MINIHØJSKOLEN I VORUPØR er beliggende ved noget af det smukkeste stykke danmarksnatur. Du kommer helt tæt på havet og på Nationalparken Thy. 

Priser:                       2500 (eneværelse) 2000 (dobbeltværelse)

Tidspunkt:                 1.- 3. November 2019

Underviser:                Forfatter, skribent og foredragsholder Britta Helbek

Udbyder:                    Minihøjskolen Vorupør - Krebsvej 2 - 7700 Thisted

                                 v/ Inge Merete Haumann

Kontakt:                     imhaumann@gmail.com             tlf.: 2046 4098   

                                 Britta Helbek                             tlf.: 5050 3435

 

Prisen inkluderer: 3 dages kursus. Fuld forplejning med for eksempel hjemmelavede specialiteter til morgenmaden som: Boller, blåbær/hyben/havtornmarmelade, alt sanket i Nationalparken Thy, yoghurt og frugt.  Samt drikkevarer og 2 overnatninger. 

I hovedhuset(hvor kurset foregår) er der 2 dobbeltværelser og 1 værelse med plads til tre personer.
De, der ønsker enkeltværelser bor i huse, der ligger tæt på hovedhuset(under 200 m)

 

 

 

VORUPØR HAVN

Nationalparken Thy