Samtidsroman med arbejdstitlen: "SPEJL""

"Et Godt Lille Liv" (ny arbejdstitel) er en samtidsroman og udspiller sig i både Sandansky/Bulgarien og i Danmark. 

Under overfladen er det en familie fyldt med hemmeligheder...

Aktivitet lige nu: Manuskriptskrivning og researche. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMMENDE: JOHANNE AMALIE DREWSEN, en historisk roman

2/8 - 11/8. 2017 tager jeg ophold på Silkeborg Vandrerhjem for at påbegynde research som indledning til arbejdet med min næste roman om 

JOHANNE AMALIE DREWSEN (1808 - 1863) En historisk roman.

Johanne Amalie Drewsen (f Kümmel) var en del af et meget aktivt Københavnsk kunstnermiljø, inden hun i 1930 giftede sig med papirfabrikant Michael Drewsen (Silkeborgs grundlægger) og fulgte med ham til Silkeborg til et helt anderledes liv. Silkeborg var på det tidspunkt ikke meget andet end en skov, søer og græsmarker.

Jeg har før boet på Silkeborg Vandrerhjem, der ligger helt tæt på åen, havnen med dens færger, der sejler forbi. Da jeg sidste år boede der, fik jeg øje på det lille lysthus med terrasse helt ned til vandkanten. Det må være et passende skrivested, når jeg skal påbegynde min næste roman om Johanne Amalie Drewsen, tænkte jeg.

Jeg ser frem til at bo i det lille lysthus. Jeg glæder mig til at besøge byens museer, bibliotek, arkiver og komme rundt i byen og dens omkringliggende storslåede natur. 

Det er i det lille gule lysthus, der ses nederst til venstre på billedet, jeg skal bo.

Men først holder jeg lige nu en velfortjent ferie. Det er dejligt at tænke på, at det bliver til hele to udgivelser i år.  

KÆRE HENNING i februar og PIGEN FRA STETTIN DEL II i efteråret 2017.

JOHANNE AMALIE DREWSEN: planlagt udgivelse ?