Britta Helbek
Foto: René Deleuran

Med venlig hilsen

Britta Helbek

Jeg blev født i Norge I 1950. Jeg var fem år gammel, da jeg kom til Danmark. Jeg voksede op i Silkeborg i en familie fra den bedre stillede del af middeklassen. Det transnationale var en naturlig del af min opvækst. 

Jeg blev uddannet til socialrådgiver og med flere  videreuddannelser bag mig, (psykiatri, familie, sorg og krise samt ledelse) sluttede jeg af som institutionsleder i 2006. I dag er jeg fuldtidsforfatter.

16. februar  2017 udkom min 3. bog, "KÆRE HENNING en fortælling om det levede liv med senhjerneskade og som pårørende", på Forlaget Lauritz (Imprint under HISTORIA)  UDGIVELSER Og endnu en bog vil se dagens lys i efteråret 2017, hvor Del II af "Pigen fra Stettin" er sat til udgivelse.

Lige nu er jeg kommet langt i arbejdet med en samtidsroman med arbejdstitlen: "HJEM".Handlingen udspiller sig dels i Sandansky i det sydlige Bulgarien og i Danmark. Desuden arbejder jeg med at researche på en historisk roman. Jeg har også den glæde at opleve, at nogle af mine tekster, har udviklet sig i samarbejde med maler og komponist/musiker. Det kan du se mere om på: www.carleriklundgaard.dk 

Jeg tager gerne ud og holder foredrag for at fortælle om mine bøger og mit arbejde som forfatter. Lige som jeg gerne skriver om bøger, jeg selv har læst. Ud over dette bidrager jeg af og til som skribent. I Kristelig Dagblad kan du blandt andet søge og læse et indlæg om sorg. "Sæt aldrig sorgen i bur".

Du kan læse mere om de forskellige foredrag, jeg tilbyder ved at følge linket her: BOOK ET FOREDRAG

Du kan låne mine bøger på biblioteket. www.bibliotek.dk. Og på www.litteratursiden.dk kan du læse om mit forfatterskab og læse anbefalinger af mine bøger.   

  • Det smukke område jeg bor i.

  • Sommerskrively.

  • https://www.instagram.com/britta_helbek/