Britta Helbek
Foto: René Deleuran

Med venlig hilsen

Britta Helbek

Jeg blev født i Norge I 1950. Jeg var fem år gammel, da jeg kom til Danmark. Jeg voksede op i Silkeborg i en familie fra den bedre stillede del af middeklassen. Det transnationale var en naturlig del af min opvækst. 

Jeg blev uddannet til socialrådgiver og med flere efteruddannelser bag mig inden for  psykiatri, familie, sorg og krise samt ledelse og organisationspsykologi, sluttede jeg af som institutionsleder i 2006. I dag er jeg fuldtidsforfatter og har til nu udgivet 4 bøger. UDGIVELSER

I øjeblikket arbejder jeg på min 5. roman. En samtidsroman med arbejdstitlen: "KØLLESVÆRMER" Handlingen udspiller sig dels i Sandansky i det sydlige Bulgarien og i Danmark.

Desuden laver jeg research som forarbejdet til en historisk roman. Research er i det hele taget en stor del af mit arbejde som forfatter og bringer mig vidt omkring. Både hvad historie, emner og fremmede steder angår. 

Jeg tager gerne ud og holder foredrag om mine bøger og mit arbejde som forfatter. Lige som jeg gerne skriver om bøger, jeg selv har læst. Ud over dette bidrager jeg af og til som skribent. 

Du kan læse mere om de forskellige foredrag, jeg tilbyder ved at følge linket her: BOOK ET FOREDRAG

Du kan låne mine bøger på biblioteket. www.bibliotek.dk. Og på www.litteratursiden.dk kan du læse om mit forfatterskab (nogle af bøgerne) samt læse anbefalinger af mine bøger.  

  • Det smukke område jeg bor i.

  • Sommerskrively.

  • https://www.instagram.com/britta_helbek/