Britta Helbek
Foto: René Deleuran

Med venlig hilsen

Britta Helbek

Jeg blev født i Norge I 1950, hvor jeg fem år gammel kom til Danmark. Herefter voksede jeg op i Silkeborg i en familie fra den bedre stillede del af middeklassen. Det transnationale var en naturlig del af min opvækst. 

Jeg blev uddannet til socialrådgiver og med flere videregående uddannelser bag mig, sluttede jeg af som institutionsleder i 2006. I dag er jeg fuldtidsforfatter. 

16. februar  2017 udkom min 3. bog, "KÆRE HENNING en fortælling om det levede liv med senhjerneskade og som pårørende", på Forlaget Lauritz (Imprint under HISTORIA)  UDGIVELSER Og endnu en bog vil se dagens lys i efteråret 2017, hvor Del II af Pigen fra Stettin er sat til udgivelse.

Jeg påbegynder om kort tid på forarbejdet til en historisk roman. Jeg har også den glæde at opleve, at enkelte tekster har været i samarbejde med maler og komponist/musiker. Det kan du se mere om på: www.carleriklundgaard.dk 

Når lejligheden byder sig, tager jeg gerne ud og holder foredrag for at fortælle om mit arbejde som forfatter. Lige nu er jeg aktuel med foredraget: JEG FORSVINDER. BOOK ET FOREDRAG

Du kan låne mine bøger på biblioteket. Og på bibliotekernes side, www.litteratursiden.dk kan du møde mig på min forfatterblog. Lige som jeg af og til skriver om bøger, jeg selv har læst. Som ambassadør for Litteratursiden kan jeg meget anbefale stedet til alle bogelskere. Du kan være med i læsergrupper, læse analyser, lave en blog og meget mere. 

 

  • Det smukke område jeg bor i.

  • Sommerskrively.