"Når bøger skrives på biblioteket"

Et lille indslag fra Silkeborg Bibliotekernes Facebook side: 😀

 

https://www.facebook.com/silkeborgbib/photos/a.450997110703/10165974058885704

 

 

KOMMENDE: Samtidsroman

I øjeblikket skrider det godt fremad med at skrive på en samtidsroman, hvis handling udspiller sig både i Hadsund i København samt i Sandanski i det sydlige Bulgarien.

Arbejdstitlen på romanen er "Fastland og Øde Øer"

Aktivitet lige nu: Manuskriptskrivning og researche.

KOMMENDE: JOHANNE AMALIE DREWSEN, en historisk roman

2/8 - 11/8. 2017 var jeg på et ophold på Silkeborg Vandrerhjem for at påbegynde research som indledning til arbejdet med min næste roman om 

JOHANNE AMALIE DREWSEN (1808 - 1863) En historisk roman.

Johanne Amalie Drewsen (f Kümmel) var en del af et meget aktivt Københavnsk kunstnermiljø, inden hun i 1930 giftede sig med papirfabrikant Michael Drewsen (Silkeborgs grundlægger) og fulgte med ham til Silkeborg til et helt anderledes liv. Silkeborg var på det tidspunkt ikke meget andet end en skov, søer og græsmarker.

Jeg har før boet på Silkeborg Vandrerhjem, der ligger helt tæt på åen, havnen med dens færger, der sejler forbi. Da jeg boede der året inden, fik jeg øje på det lille lysthus med terrasse helt ned til vandkanten. Det måtte være et passende skrivested, når jeg skulle påbegynde reserachen til min roman om Johanne Amalie Drewsen, tænkte jeg.

Jeg var meget glad for at bo i det lille lysthus. Der var helt tæt på naturen, meget inspirerende og gav mig stor ro. Jeg nåede også at besøge byens museer, bibliotek, arkiver og kom rundt i byen og dens omkringliggende storslåede natur. 

Det var i det lille gule lysthus, der ses nederst til venstre på billedet, jeg boede.

Men først holdt jeg lige en velfortjent ferie. Det var dejligt at tænke på, at det blev til hele to udgivelser det år.  

KÆRE HENNING i februar og PIGEN FRA STETTIN DEL II i efteråret 2017.

Aktivitet lige nu: Research og manuskriptskrivning.

 

Pindsvinet med de blå pigge

er arbejdstitlen på en børnebog, jeg skriver på om det at være anderledes. Det har været en stort ønske længe at prøve kræfter med at skrive en børnebog. 

Hvem illustrator bliver, er stadig en hemmelighed. Men jeg kan love, at det bliver godt.