Er du også interesseret i at komme på  SKRIVEVÆRKSTED med undervisningsforløb som nedenstående? Undervisningssted:  BORK KRO 

Da kontakt mig gerne for mere information:

TLF.: 5050 3435

MAIL: bhelbek@icloud.com

SKRIVEVÆRKSTED

Jeg har lyst til at skrive. Men hvordan får jeg begyndt? Jeg er begyndt at skrive, men hvordan kommer jeg videre? Hvordan arbejder en forfatter? Disse og mange andre er ofte spørgsmål der melder sig, når lysten til at skrive melder sig. Enten for at udgive en bog eller skrive dagbog, skrive slægtsforskning eller lignende.

På dette kursus vil du i løbet af weekenden få udviklingsværktøjer til at komme i gang med at skrive. Du vil lytte til andres skriveprocesser og fortælle om din egen. Du vil få kort introduktion til forlagsverden, skriverefugie, udgivelsesproces og hvorfor egentlig redaktørhjælp? Du vil øve dig i at skrive, diskutere og møde andre skrivelystne samt få inspiration til at arbejde videre hjemme. 

Din underviser er forfatter, skribent og foredragsholder Britta Helbek. Du kan læse mere om forfatteren og hendes bøger og om anmeldelser på hjemmesiden: www.brittahelbek.dk

3 dages kursus med 2 overnatninger.

Kontakt for mere information

Seneste kommentarer

01.10 | 21:31

Kære Annette Almin Pedersen.

Det er altid så dejligt at høre en læsers mening om min måde at skrive på. Tak.

29.09 | 21:55

Kære Britta Helbek
Tusinde tak for din fantastiske bog: Kære Henning. Du skrevet den med en særlig varme og som læser kommer du og Henning helt ind under huden på en.
Bedste hilsner fra Annette

21.01 | 18:00

Kære Jytte Beier. Tusind tak for din hilsen og tilbagemelding. Den blev jeg glad for. Jeg ønsker dig alt godt. Mvh

20.01 | 17:37

Kære Britta Helbek!
“ Kære Henning” er den smukkeste og mest realistiske bog jeg endnu har læst om at være pårørende.
Gid jeg havde taget mod til mig og læst den før, så var jeg også flyttet...
Mvh

Del siden